VISIE

It's not about being the best... It's about being better than you were yesterday!

Ben je gemotiveerd om door een actieve levensstijl blijvende veranderingen te realiseren op gebied van gezondheid, uiterlijk, energie, voeding en mindset, dan ben je bij ImproVE Personal Training aan het juiste adres!

Samen trainen we voor een blijvend resultaat en zet ik je op weg naar een ander leven.

We trainen samen waar jij wil... bij je thuis, op kantoor, op locatie, binnen of buiten.

Ter ondersteuning maak ik gebruik van een gepersonaliseerde app voor op je tablet of smartphone. Hier kan je je trainingen en oefeningen bekijken met duidelijke animaties en richtlijnen. Dit maakt het eenvoudig om overal te trainen.

Heb je graag ook deskundige advies en ondersteuning ivm je voeding door een diëtiste? ImproVE werkt samen met Diëtiste Kelly Luckermans. Wil je graag je levensstijl aanpassen door een combinatie van gezonde voeding en beweging, dan kan je van start gaan met één van onze +pakketten. 

TRAININGEN

          ONE ON ONE

Train je liever niet alleen? Heb je graag een trainer die jou volledig begeleidt tot het bereiken van je doel, met aandacht voor blessure preventie, voeding, trainingsopbouw. Dan is trainen ONE on ONE een aanrader! Tijdens een intake gesprek en een assessment bekijken we je startniveau en bespreken we je doel.

                     DUO TRAINING

Train je liever samen met je partner, vriend(in) of collega? Is gezelligheid en samen sporten een extra stimulans voor je? Dan is dit programma iets voor jou! Jullie trainen samen op jullie eigen niveau, maken samen vorderingen en kunnen achteraf gezellig napraten!

                     SMALL GROUP TRAINING

 

Wil je graag samen sporten met anderen (bv vrienden, vriendinnen, collega's, buren of familie)? Maar wil je toch ook de voordelen van een persoonlijke begeleiding? Dit kan perfect in 'Small group training'. Iedereen traint op zijn eigen niveau en tempo. We werken aan onze conditie en dit in combinatie met kracht en verstevigende oefeningen. FUN staat centraal in deze les! 

De lessen vinden plaats in Aartselaar. 

                     ONLINE TRAINING

 

Wil je graag met mij trainen, maar kan je moeilijk met me afspreken? Dan is dit ideaal voor jou!      Je ontvangt je trainingsschema's via een app op je smartphone en traint waar en wanneer het voor je past, maar wel onder begeleiding. Ook hier is de combinatie met voedingsadvies mogelijk!

               JOKER

 

Kan je je ding niet vinden in bovenstaande programma's of heb je een specifiek doel? Laat me weten naar wat jij op zoek bent! We bespreken dit doel en bekijken samen de mogelijkheden. Daarna stel ik een individueel plan op.

PERSONAL TRAINING - VOEDINGSADVIES - GEWICHTSVERLIES - POSTNATALE TRAINING - KRACHTTRAINING - CORE TRAINING - CORRIGEREN HOUDING - CARDIO 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2023 by PERSONAL TRAINER. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now